Autotransport België

Heb je één of meerdere auto’s gekocht in België? Bijvoorbeeld bij autoproff, autogids.be of belgiëmobiel.be? Dan regel je hier het autotransport naar Nederland van deur tot deur. Je hebt zekerheid dankzij onze vaste levertijd van 10 werkdagen voor handelsauto’s, elektrische auto’s, oldtimers, caravans, campers, niet rijdbare auto’s en schadevoertuigen. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Benieuwd hoe we je kunnen helpen? 

Je regelt bij ons ook het transport van schadevoertuigen uit België 

Onze trucks zijn standaard voorzien van dichte oprijplaten en een lier. En onze chauffeurs zijn opgeleid en gecertificeerd om schadevoertuigen uit België mee te nemen. Het maakt dus niet uit of de auto nog kan rijden of niet, wij zorgen ervoor dat hij snel op de juiste plek wordt bezorgd. Je kunt één of meerdere auto’s ook tijdelijk bij ons stallen. In onze bedrijfsruimte staan de voertuigen droog en veilig.

We regelen ook al het papierwerk in België 

Heb je de order geplaatst, dan kun je de verdere afhandeling aan ons overlaten tot en met het moment dat de auto op het afleveradres is afgeleverd. De chauffeur is ook gespecialiseerd in het afhandelen van de volmachten en andere documenten waar je in België mee te maken krijgt. Hij of zij weet wat voor jou belangrijk is en zorgt voor heldere communicatie.

All risk verzekerd autotransport België en gesloten vervoer 

Autotransport vanuit België is bij ons standaard all risk verzekerd. Je hebt dus veel meer zekerheid dan via de basisverzekering die deel uitmaakt van de algemene CMR condities. Handig om te weten als je een bijzondere auto in België hebt gekocht. We kunnen de auto ook in een afgesloten cabine vervoeren.

Autotransport België

Makkelijk digitaal inboeken en snelle facturatie

Met een account op ons webportaal plan je het autotransport vanuit België rechtstreeks in, ook bij meerdere laad- en losadressen. Automatisch worden per laad- en losmoment tien scherpe foto’s geupload, waar je altijd toegang tot hebt. Samen met de all risk verzekering heb je dus alle zekerheid die je nodig hebt. Ook de facturatie verloopt digitaal, lekker snel en overzichtelijk, bijvoorbeeld als verzamelfactuur. 

Autotransport vanuit België met state-of-the-art materieel

Ons materieel is uitgebreid, uitvoerig en ook geschikt voor transport van auto’s uit België met dakkoffer, fietsendrager, busjes, tractor en bovenmaatse voertuigen zoals L2H1. Bovendien zijn alle autotransporters en meerladers state-of-the-art, ze voldoen aan de Euro 6 norm en kunnen dus overal rijden, ook in de Belgische binnensteden. Zo zijn wij een betrouwbare partner voor autotransport vanuit België voor alle doelgroepen, van particulieren die geen aanspraak kunnen maken op pechhulp of verzekering tot handelaren en taxatiebedrijven. 

Direct duidelijkheid als je belt

Wil je één of meerdere auto’s laten transporteren vanuit België? Dan ben je met één telefoontje direct geholpen tijdens kantooruren en op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur. Na een kort keuzemenu krijg je direct de specialist voor autotransport vanuit België te spreken, die aan een half woord genoeg heeft om precies te regelen wat jij nodig hebt. In alle gevallen geven we direct aan de telefoon een inschatting van de kosten. 

Neem contact op voor autotransport vanuit België

Wil je transport regelen voor één of meerdere auto’s vanuit België? En direct duidelijkheid hebben over de kosten en wat er geregeld wordt? Neem gerust contact op, we helpen je graag.

  • Kennis en materieel voor elektrische auto’s
  • Vaste levertijd 5 werkdagen (Duitsland 10 werkdagen)
  • Droge en brandveilige stalling mogelijk
  • Tussentijds opladen
  • Standaard all risk verzekerd
  • Euro 6 norm materieel
Meer weten over auto transport?