Snel en veilig transport
voor alle soorten voertuigen

Of je nu 1 voertuig wilt transporteren of meerdere, gloednieuw, tweedehands, elektrisch of met schade, het kan allemaal. Onze vrachtwagens zijn voorzien van een lier, we vervoeren dus ook probleemloos niet-rijdende voertuigen. Ook bieden we gesloten transport voor exclusief vervoer. Met ons uitgebreide wagenpark en ervaring zijn wij dé specialist voor autotransport en transport van alle andere voertuigen. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk dan de video Een week op transport met onze chauffeur.

Wij werken voor garagehouders, leasemaatschappijen, alarmcentrales, deurwaarders, particulieren, verzekeraars en evenementorganisaties. Mede dankzij onze partners kunnen wij combinatietransport aanbieden. Dat betekent dus kwaliteit en snelle levertijden tegen een aantrekkelijke prijs. Snel, flexibel en zorgvuldig, dat is the Wolves W.

The Wolves in 4 stappen

01 Melding

Ben je klant bij ons? Meld je verzoek dan rechtstreeks in het online portal. Heb je ons nog niet eerder ingeschakeld? Ga dan naar de online offertetool.

02 Inplannen

Zodra je de gewenste data hebt doorgegeven, gaat onze planner aan de slag om jouw voertuig(en) op tijd af te leveren. De beste levertijd realiseren, daar haalt iedereen bij Wolves z’n persoonlijke voldoening uit. Wij zetten dus alles op alles om jouw verwachtingen te overtreffen.

03 Informeren

Jouw transportopdracht kun je volgen via het online portal. En we geven je, als je dat aanvraagt, een statusupdate. En ook onze chauffeurs werken op the Wolves W: snel, flexibel en zorgvuldig. Zij zijn gecertificeerd, ervaren en bespreken met de contactpersoon van het afleveradres het moment en de exacte locatie van afleveren.

04 Afleveren

Onze chauffeurs houden de veiligheid van jouw voertuig scherp in de gaten tijdens transport en de momenten van laden en lossen. Alles wordt nauwkeurig gedocumenteerd door middel van foto’s bij elk laad- en losmoment. Ook maken zij een scan van de getekende vrachtbrief en zorgen zij ervoor dat alles wordt geüpload in het online portal.

05 Administratie

In het online portal kun je alles overzichtelijk terugvinden: de afspraken, de statusupdates, de ondertekende vrachtbrief en de foto’s. Omdat we het je graag makkelijk maken, krijg je de factuur in het formaat dat jij wenst. Zo kun je hem makkelijk integreren in jouw eigen administratie.

“Wolves Transport bracht onze Porsches probleemloos en exact op tijd in onze nieuwe showroom.”

Karen ten Doesburg, Porsche Centrum Deventer

We can tell you more!

Samen met onze planners zorg ik er graag voor dat alles op rolletjes gaat. Dus of je nou 1 voertuig of 100 wilt laten transporteren, we know the W.  Heb je vragen? Neem gerust contact met me op!

Laura Kreijkes - Wolves Transport
Laura Kreijkes

Customer Service Medewerker