Auto vervoeren?
Onze chauffeurs helpen je snel met autotransport

Je zoekt autotransport voor één of meerdere voertuigen of transport van je elektrische auto? Onze specialisten regelen het voor je: van deur tot deur, ook niet rollende voertuigen en schadevoertuigen. Je weet precies waar je aan toe bent. Want wij repatriëren met vaste levertijden: 5 werkdagen in Nederland en 10 werkdagen in Europa. In overleg is maatwerk natuurlijk ook mogelijk. 

Kan ik meerdere ophaal- en losadressen doorgeven? Kan de chauffeur ter plekke de papieren voor me regelen? Kan ik als particulier ook gebruik maken van jullie service? Ja zeker! Dat bedoelen we met ‘we regelen het voor je’. Benieuwd hoe dat gaat? Bekijk dan video ‘Een week op transport met onze chauffeur‘.

Gespecialiseerd in autotransport van niet rijdbare wagens en schadevoertuigen

Standaard zijn onze trucks voorzien van dichte oprijplaten en een lier. En onze chauffeurs zijn opgeleid en gecertificeerd om schadevoertuigen mee te nemen. Het maakt dus niet uit of de auto nog kan rijden of niet, wij zorgen ervoor dat hij snel op de juiste plek wordt bezorgd. Uiteraard is het ook mogelijk om één of meerdere auto’s tijdelijk te stallen. In onze bedrijfsruimte staan de voertuigen droog en veilig.

We regelen autotransport en documenten

Heb je de order geplaatst, dan kun je de verdere afhandeling aan ons overlaten tot het moment dat de auto op het afleveradres is afgeleverd. De chauffeur is ook gespecialiseerd in het afhandelen van volmachten en andere documenten ter plaatse. Hij of zij weet wat voor jou belangrijk is en zorgt voor heldere communicatie.

Wolves autotransport europa

Gesloten vervoer en all risk verzekering

Al onze autotransporten zijn standaard all risk verzekerd. Je hebt dus veel meer zekerheid dan via de basisverzekering die deel uitmaakt van de algemene CMR condities. Dit is met name interessant bij transport van bijzondere waardevolle auto’s. Goed om te weten dat wij ook gesloten vervoer bieden.

Makkelijk digitaal inboeken en snelle facturatie

Met een account op ons webportaal plan je je orders rechtstreeks in, ook bij meerdere laad- en losadressen. Automatisch worden per laad- en losmoment tien scherpe foto’s geupload, waar je altijd toegang tot hebt. Samen met de all risk verzekering heb je dus alle zekerheid die je nodig hebt. Ook de facturatie verloopt digitaal, lekker snel en overzichtelijk, bijvoorbeeld als verzamelfactuur. 

Betrouwbare partners met state-of-the-art materieel

Ons materieel is uitgebreid, uitvoerig en ook geschikt voor transport van auto’s met dakkoffer, fietsendrager, busjes, tractor en bovenmaatse voertuigen zoals L2H1. Bovendien zijn alle autotransporters en meerladers state-of-the-art, ze voldoen aan de Euro 6 norm en kunnen dus overal in Europa rijden, ook in de binnensteden. Zo zijn wij een betrouwbare partner voor alle doelgroepen, van particulieren die geen aanspraak kunnen maken op pechhulp of verzekering en autobedrijven tot taxatiebedrijven. 

Wolves autotransport

Direct duidelijkheid als je belt

Wil je één of meerdere auto’s laten transporteren? Dan ben je met één telefoontje direct geholpen tijdens kantooruren en op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur. Na een kort keuzemenu krijg je direct een transportspecialist te spreken, die aan een half woord genoeg heeft om precies te regelen wat jij nodig hebt. In alle gevallen geven we direct aan de telefoon een inschatting van de kosten. 

Autotransport specialisten

Wil je transport regelen voor één of meerdere auto’s? En direct duidelijkheid hebben over de kosten en wat er geregeld wordt? Neem gerust contact op of vraag online een offerte aan, we helpen je graag.

  • Technisch gediplomeerde chauffeurs
  • Vaste levertijd 5 werkdagen (Europa 10 werkdagen)
  • Droge en brandveilige stalling mogelijk
  • Standaard all risk verzekerd
  • Euro 6 norm materieel
Meer weten over auto transport?
Karin Grootenhuis - Wolves Transport
Karin Grootenhuis

Teamleider Autotransport
Neem contact op en vraag gerust naar Karin »