Een week op transport
met onze chauffeur

Kijk mee hoe Rens op weg gaat naar Zuid-Frankrijk met een volgeladen truck. Het autotransport bestaat deze keer uit vervangend vervoer in de vorm van acht huurauto’s voor gestrande reizigers. Misschien heb je het al wel eens meegemaakt, dat jouw auto tijdens de vakantie ermee ophield? Hoe mooi is het dan dat je jouw vakantie kunt vervolgen met een huurauto. En dat bovendien jouw auto weer keurig naar Nederland wordt getransporteerd.

Autotransport is afwisselend werk

Het werk van chauffeur bij Wolves is lekker afwisselend: auto’s laden, auto’s lossen, puzzelen hoe je een auto ophaalt waar je met de vrachtwagen niet mag komen, formulieren regelen. En af en toe is het werk ook best intensief. Zo komt Rens nét voor vijf uur ‘s middags bij een van de bergingsorganisaties in Frankrijk aan. Dat betekent dat hij de auto nog wel kan meenemen. Maar voor hetzelfde geld zit het verkeer tegen en sta je voor een gesloten deur. En dat kan dan zomaar betekenen dat je een slaapplek moet regelen en pas de volgende dag weer verder kunt.  

Laten staan is geen optie 

Van onverwachte dingen raakt Rens niet in de stress. Dat is juist wat z’n werk leuk maakt. En iets waar wij hier allemaal eigenlijk wel goed op gaan. ‘Laten staan is geen optie’, niet voor niets is dat al zo’n zestig jaar het motto van Wolves. Wie goed oplet, ziet daar in de video het bewijs voor. Want zijn het allemaal auto’s die Rens meeneemt, of is hij op z’n route ook nog een ander vervoersmiddel tegen gekomen? Nu weet je, een verzoek op het gebied van autotransport kan ons niet gek genoeg zijn. Laat het ons weten, we helpen je graag!

Werken bij Wolves autotransport

En denk je nou ‘dit werk lijkt mij ook wel wat’? Kijk dan eens bij onze vacatures.