Transport van oldtimer, boot, camper of motor

Wil je jouw oldtimer, boot, camper of motor laten transporteren? We regelen alles voor je, van deur tot deur. Niet alleen in Nederland, ook in heel Europa. Voertuigen transporteren we met de grootste zorg, of dat er nou één is of veertig. Je hebt zekerheid dankzij onze vaste levertijd van 10 werkdagen. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Benieuwd hoe we je kunnen helpen?  

We helpen bij transport van rollende en niet rollende voertuigen, zoals boten en schadevoertuigen 

Onze trucks zijn standaard voorzien van dichte oprijplaten en een lier. En onze chauffeurs zijn opgeleid en gecertificeerd om ook niet rollende voertuigen mee te nemen, zoals schadevoertuigen of boten. Wij zorgen ervoor dat alles snel op de juiste plek wordt bezorgd. Je kunt jouw oldtimer, boot, camper of motor ook tijdelijk bij ons stallen. In onze bedrijfsruimte staan de voertuigen droog en veilig.

We regelen ook al het papierwerk 

Heb je de order geplaatst, dan kun je de verdere afhandeling aan ons overlaten. Tot en met het moment dat de oldtimer, boot, camper of motor op het afleveradres is afgeleverd. De chauffeur is ook gespecialiseerd in het afhandelen van volmachten en andere documenten waar je in Nederland of in het buitenland mee te maken krijgt. Hij of zij weet wat voor jou belangrijk is en zorgt voor heldere communicatie.

Transport bijzonder voertuigen

All risk verzekerd transport en gesloten vervoer 

Het transport is bij ons standaard all risk verzekerd. Je hebt dus veel meer zekerheid dan via de basisverzekering die deel uitmaakt van de algemene CMR condities. We kunnen jouw oldtimer, boot, camper of motor overigens ook in een afgesloten cabine vervoeren.

Makkelijk digitaal inboeken en snelle facturatie

Met een account op ons webportaal plan je het transport rechtstreeks in, ook bij meerdere laad- en losadressen. Automatisch worden per laad- en losmoment tien scherpe foto’s geüpload, waar je altijd toegang tot hebt. Samen met de all risk verzekering heb je dus alle zekerheid die je nodig hebt. Ook de facturatie verloopt digitaal, lekker snel en overzichtelijk, bijvoorbeeld als verzamelfactuur. 

Transport met state-of-the-art materieel

Ons materieel is uitgebreid, uitvoerig en ook geschikt voor transport van bijzondere voertuigen, zoals een oldtimer, boot, camper, motor, busje, tractor of bovenmaatse voertuigen zoals L2H1. Bovendien zijn alle transporters en meerladers state-of-the-art, ze voldoen aan de Euro 6 norm en kunnen dus overal rijden, ook in de binnensteden met een milieuzone. Zo zijn wij een betrouwbare partner voor transport in BelgiëFrankrijkDuitslandScandinavië of andere landen binnen Europa voor alle doelgroepen, van particulieren die geen aanspraak kunnen maken op pechhulp of verzekering tot handelaren en taxatiebedrijven. 

Direct duidelijkheid als je belt

Wil je één of meerdere voertuigen laten transporteren? Dan ben je met één telefoontje direct geholpen tijdens kantooruren en op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur. Na een kort keuzemenu krijg je direct één van onze medewerkers te spreken, die aan een half woord genoeg heeft om precies te regelen wat jij nodig hebt. In alle gevallen geven we direct aan de telefoon een inschatting van de kosten.

Neem contact op voor  transport van jouw oldtimer, boot, camper of motor 

Wil je transport regelen voor één of meerdere voertuigen? En direct duidelijkheid hebben over de kosten en wat er geregeld wordt? Neem gerust contact op, we helpen je graag.

  • Kennis en materieel voor elektrische auto’s
  • Vaste levertijd 5 werkdagen (Duitsland 10 werkdagen)
  • Droge en brandveilige stalling mogelijk
  • Tussentijds opladen
  • Standaard all risk verzekerd
  • Euro 6 norm materieel
Meer weten over auto transport?