Autotransport Duitsland

Heb je één of meerdere auto’s gekocht in Duitsland? Bijvoorbeeld bij autoproff of mobile.de? Onze specialisten regelen het autotransport naar Nederland van deur tot deur. We hebben veel ervaring met handelsauto’s, elektrische auto’s, oldtimers, caravans, campers, niet rijdbare auto’s en schadevoertuigen. De levertijd is pünktlich: 10 werkdagen. En sneller kan vaak ook, want we rijden dagelijks in heel Duitsland met meerdere vrachtwagens.

We zitten dichtbij de Duitse grens, dat scheelt dus kilometers in de offerte. Ook handig: we spreken vloeiend Duits en werken volgens de Duitse protocollen. Benieuwd naar de mogelijkheden?  

Ook autotransport uit Duitsland van schadevoertuigen

Standaard zijn onze trucks voorzien van dichte oprijplaten en een lier. En onze chauffeurs zijn opgeleid en gecertificeerd om schadevoertuigen uit Duitsland mee te nemen. Het maakt dus niet uit of de auto nog kan rijden of niet, wij zorgen ervoor dat hij snel op de juiste plek wordt bezorgd. Je kunt één of meerdere auto’s ook tijdelijk bij ons stallen. In onze bedrijfsruimte staan de voertuigen droog en veilig.

Autotransport Duitsland

We werken volgens Duitse protocollen

Heb je de order geplaatst, dan kun je de verdere afhandeling aan ons overlaten tot en met het moment dat de auto op het afleveradres is afgeleverd. De chauffeur is ook gespecialiseerd in het afhandelen van de volmachten en andere documenten volgens Duitse protocollen. Hij of zij weet wat voor jou belangrijk is en zorgt voor heldere communicatie.

All risk verzekerd autotransport Duitsland en gesloten vervoer 

Autotransport vanuit Duitsland is bij ons standaard all risk verzekerd. Je hebt dus veel meer zekerheid dan via de basisverzekering die deel uitmaakt van de algemene CMR condities. Dit is met name interessant bij transport van bijzondere waardevolle auto’s vanuit Duitsland. Goed om te weten dat wij ook gesloten vervoer bieden.

Makkelijk digitaal inboeken en snelle facturatie

Met een account op ons webportaal plan je het autotransport vanuit Duitsland rechtstreeks in, ook bij meerdere laad- en losadressen. Automatisch worden per laad- en losmoment tien scherpe foto’s geupload, waar je altijd toegang tot hebt. Samen met de all risk verzekering heb je dus alle zekerheid die je nodig hebt. Ook de facturatie verloopt digitaal, lekker snel en overzichtelijk, bijvoorbeeld als verzamelfactuur. 

Autotransport vanuit Duitsland met state-of-the-art materieel

Ons materieel is uitgebreid, uitvoerig en ook geschikt voor transport van auto’s uit Duitsland met dakkoffer, fietsendrager, busjes, tractor en bovenmaatse voertuigen zoals L2H1. Bovendien zijn alle autotransporters en meerladers state-of-the-art, ze voldoen aan de Euro 6 norm en kunnen dus overal rijden, ook in de Duitse binnensteden. Zo zijn wij een betrouwbare partner voor autotransport vanuit Duitsland voor alle doelgroepen, van particulieren die geen aanspraak kunnen maken op pechhulp of verzekering tot handelaren en taxatiebedrijven. 

autotransport  duitsland

Direct duidelijkheid als je belt

Wil je één of meerdere auto’s laten transporteren vanuit Duitsland? Dan ben je met één telefoontje direct geholpen tijdens kantooruren en op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur. Na een kort keuzemenu krijg je direct de specialist voor autotransport vanuit Duitsland te spreken, die aan een half woord genoeg heeft om precies te regelen wat jij nodig hebt. In alle gevallen geven we direct aan de telefoon een inschatting van de kosten. 

Neem contact op voor autotransport vanuit Duitsland

Wil je transport regelen voor één of meerdere auto’s vanuit Duitsland? En direct duidelijkheid hebben over de kosten en wat er geregeld wordt? Neem gerust contact op, we helpen je graag.

  • Kennis en materieel voor elektrische auto’s
  • Vaste levertijd 5 werkdagen (Duitsland 10 werkdagen)
  • Droge en brandveilige stalling mogelijk
  • Tussentijds opladen
  • Standaard all risk verzekerd
  • Euro 6 norm materieel
Meer weten over auto transport?