Autotransport Scandinavië

Heb je één of meerdere auto’s gekocht in Scandinavië? Bijvoorbeeld bij autoproff? Dan regel je hier het autotransport naar Nederland van deur tot deur. We hebben veel ervaring met handelsauto’s, elektrische auto’s, oldtimers, caravans, campers, niet rijdbare auto’s en schadevoertuigen. Als grootste specialist in autotransport voor Denemarken, Zweden en Noorwegen bieden wij je de snelste levertijd voor de scherpste prijs.

Eén auto binnen 15 dagen van de Noordkaap naar Nederland halen? Dat vinden wij geen gekke vraag. Want we rijden dagelijks van en naar Scandinavië. Ook werken we veel samen met collegatransporteurs in Zweden, Noorwegen en Denemarken. 

Gespecialiseerd in autotransport vanuit Scandinavië van schadevoertuigen

Standaard zijn onze trucks voorzien van dichte oprijplaten en een lier. En onze chauffeurs zijn opgeleid en gecertificeerd om schadevoertuigen uit Zweden, Noorwegen en Denemarken mee te nemen. Het maakt dus niet uit of de auto nog kan rijden of niet, wij zorgen ervoor dat hij snel op de juiste plek wordt bezorgd. Je kunt één of meerdere auto’s ook tijdelijk bij ons stallen. In onze bedrijfsruimte staan de voertuigen droog en veilig.

Autotransport Scandinavië

We regelen documenten in Scandinavië

Heb je de order geplaatst, dan kun je de verdere afhandeling in Noorwegen, Zweden of Denemarken aan ons overlaten tot en met het moment dat de auto op het afleveradres is afgeleverd. De chauffeur is ook gespecialiseerd in het afhandelen van de volmachten en andere documenten. Hij of zij weet wat voor jou belangrijk is en zorgt voor heldere communicatie.

All risk verzekerd autotransport Scandinavië en gesloten vervoer 

Autotransport vanuit Noorwegen, Zweden en Denemarken is bij ons standaard all risk verzekerd. Je hebt dus veel meer zekerheid dan via de basisverzekering die deel uitmaakt van de algemene CMR condities. Dit is met name interessant bij transport van bijzondere waardevolle auto’s vanuit Scandinavië. Goed om te weten dat wij ook gesloten vervoer bieden.

Makkelijk digitaal inboeken en snelle facturatie

Met een account op ons webportaal plan je het autotransport vanuit Scandinavië rechtstreeks in, ook bij meerdere laad- en losadressen. Automatisch worden per laad- en losmoment tien scherpe foto’s geupload, waar je altijd toegang tot hebt. Samen met de all risk verzekering heb je dus alle zekerheid die je nodig hebt. Ook de facturatie verloopt digitaal, lekker snel en overzichtelijk, bijvoorbeeld als verzamelfactuur. 

Autotransport vanuit Scandinavië met state-of-the-art materieel

Ons materieel is uitgebreid, uitvoerig en ook geschikt voor transport van auto’s uit Scandinavië met dakkoffer, fietsendrager, busjes, tractor en bovenmaatse voertuigen zoals L2H1. Bovendien zijn alle autotransporters en meerladers state-of-the-art, ze voldoen aan de Euro 6 norm en kunnen dus overal rijden, ook in de binnensteden in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Zo zijn wij een betrouwbare partner voor autotransport vanuit Scandinavië voor alle doelgroepen, van particulieren die geen aanspraak kunnen maken op pechhulp of verzekering tot handelaren en taxatiebedrijven. 

Direct duidelijkheid als je belt

Wil je één of meerdere auto’s laten transporteren vanuit Scandinavië? Dan ben je met één telefoontje direct geholpen tijdens kantooruren en op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur. Na een kort keuzemenu krijg je direct de specialist voor autotransport vanuit Scandinavië te spreken, die aan een half woord genoeg heeft om precies te regelen wat jij nodig hebt. In alle gevallen geven we direct aan de telefoon een inschatting van de kosten. 

Neem contact op voor autotransport vanuit Scandinavië

Wil je transport regelen voor één of meerdere auto’s vanuit Noorwegen, Zweden of Denemarken? En direct duidelijkheid hebben over de kosten en wat er geregeld wordt? Neem gerust contact op, we helpen je graag.

  • Kennis en materieel voor elektrische auto’s
  • Vaste levertijd 5 werkdagen (Scandinavië 10 werkdagen)
  • Droge en brandveilige stalling mogelijk
  • Tussentijds opladen
  • Standaard all risk verzekerd
  • Euro 6 norm materieel
Meer weten over auto transport?