Wil je transport regelen bij ons? Of zou je wel als chauffeur aan de slag willen? We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent hoe Wolves transport in de praktijk werkt. Deze video geeft een mooi beeld.

Je ziet ze weleens rijden… zo’n achtlader met allerlei verschillende auto’s erop. Dat er een hele wereld achter zit, had je dat verwacht? Nou… kijk dan maar eens mee met onze chauffeur Rens. Van vervangend vervoer voor gestrande reizigers tot een mooie Porsche ophalen bij de berger, op z’n rondje Zuid-Frankrijk maakt hij van alles mee. 

Transport met state-of-the-art materieel

Ons materieel is uitgebreid, uitvoerig en ook geschikt voor transport van bijzondere voertuigen, zoals een oldtimer, boot, camper, motor, busje, tractor of bovenmaatse voertuigen zoals L2H1. Bovendien zijn alle transporters en meerladers state-of-the-art, ze voldoen aan de Euro 6 norm en kunnen dus overal rijden, ook in de binnensteden met een milieuzone. Zo zijn wij een betrouwbare partner voor transport in heel Europa voor alle doelgroepen, van particulieren die geen aanspraak kunnen maken op pechhulp of verzekering tot handelaren en taxatiebedrijven. 

Direct duidelijkheid als je belt

Wil je één of meerdere voertuigen laten transporteren? Dan ben je met één telefoontje direct geholpen tijdens kantooruren en op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur. Na een kort keuzemenu krijg je direct één van onze medewerkers te spreken, die aan een half woord genoeg heeft om precies te regelen wat jij nodig hebt. In alle gevallen geven we direct aan de telefoon een inschatting van de kosten. 

Neem contact op voor transport 

Wil je transport regelen voor één of meerdere voertuigen? En direct duidelijkheid hebben over de kosten en wat er geregeld wordt? Neem gerust contact op, we helpen je graag.